2024 - jún. - 13
Információk
Vizsga időpontok

Gépkezelők részére OKJ vizsgánk

OKJ vizsga időpontja:

- Kérjük érdeklődjön!

 

Szaktanfolyami vizsgáink

Vizsga időpontok

GKI, ADR, MV, TSS, SGS

szaktanfolyamainkra:

Országos szinten folyamatosan, telefonos egyeztetés szükséges az időpontokkal és a helyszínekkel kapcsolatban.

(Jelentkezési határidő: vizsga előtt 14 nappal)

 

Hatósági gépkezelői:

- Kérjük érdeklődjön!

(Jelentkezési határidő: vizsga előtt 14 nappal)

 

 

 A Driver – Hood Kft. szakmai bemutatója

Cégünk a Driver-Hood Oktató, Tanácsadó és Szolgáltató Kft. fő tevékenysége a felnőttképzés.

Ezen belül társaságunk járművezető (kategóriás), valamint szaktanfolyami képzési engedéllyel is rendelkezik. Kategóriás képzési szolgáltatásaink között a teljes paletta megtalálható, így igény szerint a segédmotoros kerékpártól az autóbuszig tudjuk képezni a vezető jelölteket.

Kategóriás képzéseink közül kiemelt figyelmet fordítunk a motorkerékpáros képzésre. Az ORFK által meghirdetett SULIMOPED programban is részt vettünk. Motorosainkat igyekszünk a jogosultságuk megszerzése után is figyelemmel kísérni, részükre közlekedésbiztonsági (motoros) tréningeket szervezünk.

Az ún. nagy kategóriás tanfolyamaink is fokozott figyelmet kapnak (“C, CE”) külön szeretnénk kiemelni a munkaadókkal (fuvarozókkal) történő kapcsolattartást, melynek köszönhetően az igényeiknek megfelelő gépkocsivezetők állnak rendelkezésre. Infrastruktúránk kialakításának köszönhetően kizárólagos használatú eszközállománnyal rendelkezünk (oktatóterem, jármű, tanpálya, szimulátor) vizsgaszervezés szempontjából lényeges, hogy oktatási bázisunk az NKH által elfogadott vizsgahelyszín.

Szaktanfolyami kínálatunkból kiemelnénk a GKI, Hatósági gépkezelői, valamint ADR képzéseinket.

GKI képzéseinket is az igényeknek megfelelően szervezzük, több fuvarozóval tartunk kapcsolatot, melyek részére folyamatosan végzünk oktatást. Itt megemlíteném, hogy a kötelezőn kívül egyre többen igényelnek soron kívüli programokat is.

Gépkezelői képzési jogosultságunk kiterjed mind az OKJ-s, mind az NKH, illetve hatósági vizsgák szervezésére is. Oktatási centrumunk mérete lehetővé teszi, hogy több gépcsoport gyakorlati képzését is helyben meg tudjuk oldani.

Veszélyes áru (ADR) tevékenységünk két részből áll. Tanfolyam-szervezést és biztonsági tanácsadást is végzünk, melynek köszönhetően szintén több árufuvarozó vállalkozással állunk kapcsolatban.

Csikós Sándor Iskolavezető

 

 

Driver-Hood Kft. képzési modulok:

- Kategóriás képzések: "A", "AM", "B", "C", "CE", "D", "T"

- Szakfanfolyami képzések: GKI, ADR, Hatósági gépkezelői, TAXI vezetői

- OKJ gépkezelő

- ADR biztonsági tanácsadás és munkakörre szakosodott képzések (1.3)

Hasznos oldalak
Facebook